روزانه 355 هزار قطعه مرغ در مازندران فراوری می گردد

به گزارش مجله تار و سه تار، به گزارش خبرنگاران، حسن خیریانپور توضیح داد: با ابلاغ راهبرد تدبیر مالی توسط استاندار کوشش داریم برای محصولات مهم و استراتژیک استان سند و نقشه راه صنعت طیور را تهیه کنیم از اینرو نقشه راه صنعت طیور استان مدوّن و در شورای برنامه ریزی و توسعه استان به تصویب رسانده گردد که این سند توسط جهاد کشاورزی با همکاری تشکلهای مرتبط با صنعت طیور تهیه و امروز در کارگروه مالی تصویب تا جهت تصویب نهایی به شورای برنامه ریزی و توسعه استان ارسال گردد.

روزانه 355 هزار قطعه مرغ در مازندران فراوری می گردد

معاون هماهنگی امور مالی و توسعه منابع استانداری مازندران گفت: مازندران با قدمت 60 ساله به عنوان قطب صنعت طیور کشور محسوب می گردد و حدود 30 درصد فراوری جوجه یک روزه و 11 درصد گوشت مرغ مورد احتیاج کشور و با وجود مرکز پشتیبانی لاین بابل کنار، مازندران تنها استانی است که زنجیره کامل طیور را در کشور دارا است.

وی اضافه نمود: در حال حاضر ماهانه به طور عملی حدود 11 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام و روزانه 355 هزار قطعه مرغ زنده در مازندران فراوری که از این میزان حدود 500 تن در کشتارگاههای طیور استان کشتار و مابقی بصورت زنده به خارج از استان به خصوص تهران ارسال می گردد.

خیریانپور اضافه نمود: طبق آمارهای موجود میزان سرمایه گذاری ، اشتغال و فراوریات صنعت طیور استان بالغ بر 35 هزار میلیارد ریال و اشتغال حدود 23 هزار نفر را به خود اختصاص داده و مقام اول را در بین 31 استان کشور دارا است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 5 خرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tar-3tar.ir شناسه مطلب: 84

به "روزانه 355 هزار قطعه مرغ در مازندران فراوری می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روزانه 355 هزار قطعه مرغ در مازندران فراوری می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید