از خرید و خواندن این رمان ها پشیمان نمی شوید(1)
به گزارش مجله تار و سه تار، خبرنگاران: برخی ها هم در انتخاب یک رمان خوب و امتحان پس داده مشکل دارند، در این جا چند رمانِ محبوب و مطمئن را گذاشتیم تا با خیال راحت بخرید و بخوانید.
بازمانده روز
بازمانده روز سومین کتاب نوشته کازئو ایشی گورو نویسنده انگلیسی-ژاپنی است که در سال 1989 پیروز شد جایزه بوکر را از آن نویسنده اش کند. همانند دو رمان پیشین ایشی گورو، بازمانده روز هم از زبان اول شخص روایت می گردد.
آقای استیونز، راوی داستان، سرپیش خدمت خانه ای اشرافی در انگلستان است که خاطرات زندگی گذشته اش را در خلال اتفاقاتی که هم اکنون روی می دهد بازگو می نماید. رمان خیره کننده ایشی گورو، داستان عاشقانه ای همزمان ناراحت کننده و خنده آور، تأملی عمیق بر شرایط حاکم بر انسان مدرن، و مرثیه ای برای انگلستان در زمان تغییرات سرنوشت ساز است.
در میان نقش ها
آخرین رمان ویرجینیا وولف، بانوی رمان نویس، مقاله نویس، ناشر، منتقد و فمینیست انگلیسی است. نگارش این رمان، هم زمان با جنگ داخلی اسپانیا و به قدرت رسیدن هیتلر در آلمان بوده است.
این اثر، نخستین بار پس از مرگ نویسنده در سال 1941 به چاپ رسید. نگاه وولف را به جنبه های تاریک زندگی و نیرو های شر معطوف کرد. همین امر به سمبولیسم غریب داستان زیبایی و بصیرت هولناکی بخشیده است. امروزه به باور بسیاری از منتقدان در میان نقش ها شاهکار وولف محسوب می گردد و زنده بودن مضامین داستان و تأکید و تأییدی است بر این مدعا.
از اعماق
از اعماق شامل نامه ای طولانی است که وایلد از زندان ریدینگ برای دوستش آلفرد داگلس فرستاد. این نامه پنج سال بعد از مرگ شاعر به اهتمام دوست و وصی اش، رابرت راس، به صورت کتاب منتشر شد.
از اعماق نقطه اوج زندگی و فلسفه وایلد است؛ و شاهدی تازه، و شاید ساده ترین راه است بر اینکه چگونه هریک از تجارب او ارزش و معنی هنری به خود می گیرد. از اعماق، بی گمان بهترین نثر وایلد است. الهام غنایی در آن فارغ از تصنع است که در دیگر آثار او با آن همراه است. این الهام زنده ترین و نهایی ترین جنبه شاعر را آشکار می نماید و به ما امکان می دهد که آثار دیگر او را از زاویه حقیقی آن ها ببینیم.
رودین اثر ایوان تورگنیف
رودین اولین رمان ایوان تورگنیف است. او نوشتن این رمان را در سال 1855 شروع کرد و برای اولین بار در سال 1856 در مجله ادبی سوورمنیک به چاپ رساند.
تورگنیف بر آن است که در شخص رودین نسل جوان آرمان پرست را به نمایش درآورد؛ نسلی که دلبسته فلسفه ای نسبتا میان تهی است. داستان رودین بیانگر زندگی یک انسان روشنگر و در عین حال بی ثمر در دوران تقابل فرهنگ ارباب و رعیتی با انقلاب ها، شورش ها و جنگ های پیوسته است.
مرگ قسطی اثر لویی فردینان سلین
مرگ قسطی دومین رمان لویی فردینان سلین، نویسنده عظیم فرانسوی در سال 1936 منتشر شده است. مرگ قسطی کتابی است که در آن سلین از سختی های روز های کودکی اش می گوید.
روایت تلخ و گزنده اى که او در زندگى شخصیت هاى طبقه متوسط رو به زوال پاریس دارد؛ مخاطب را به نقطه اى مى رساند که به گزندگى زبان عادت مى کند و حتى به نویسنده حق مى دهد، طورى که انگار نوک پیکان همه این خشونت رو به خواننده است. سلین معتقد است کار نویسنده گفتن حقیقت است؛ حال هر قدر تلخ و گزنده.
منبع: برترین ها