مدیر شبکه دو: یک چهارم احتیاج بودجه داریم

به گزارش مجله تار و سه تار، محمدرضا جعفری جلوه مدیر شبکه دو سیما با بیان اینکه مشغله ذهنی و فکری برای مدیران فرهنگی و رسانه ای فراتر از گذشته است گفت بخش زیادی از بودجه فراوری برنامه های نمایشی باید توسط رسانه ملی تامین گردد.

مدیر شبکه دو: یک چهارم احتیاج بودجه داریم

به گزارش خبرنگاران، روزنامه هفت صبح در ادامه به نقل از مدیر شبکه دو با اشاره به اینکه در گذشته و در سطح کلی سیما امکانات و اختیارات به شکلی بود که منابع و قدرت تصمیم گیری مدیران برنامه ساز می توانست بسیاری از ایده ها را عملی کند نوشت: سریال هایی مثل خانه سبز،پهلوانان هرگز نمی میرند، در چشم باد، مدار صفر درجه، شب دهم، کیف انگلیسی و کارهای دیگر در همان دوره ساخته شد اما امروز بسیاری از فکرهای خوب و ایده ها متوقف مانده است؛ به دلیل اینکه فراوری یک برنامه شاخص احتیاجمند عوامل متعددی است که باید در کنار هم قرار بگیرند.

در همین چند سال اخیر ما در شبکه دو سریالی مثل کیمیا را داشتیم که تا امروز با 108 قسمت بلندترین سریال تلویزیونی محسوب می گردد که ویژگی های خاص و مخاطب بالایی هم داشت. یا سریال هایی مثل پدر، هشت و نیم دقیقه و گمشدگان که مورد توجه قرار گرفتند. رمضان گذشته سریال بچه مهندس را داشتیم که مخاطب خوبی داشت و در مرحله ساخت فصل سوم آن هستیم. تجربه بسیار متفاوتی هم اخیرا روی آنتن داشتیم، سریال از سرنوشت که کارِ قابل اعتنایی بوده است در انتظار پخش فصل سوّم آن هستیم. سریال های ارزشمند دیگری نیز در راهند،بوم و بانو، شاهرگ و ... . این سریالها در شرایطی ساخته و پخش شد که بسیاری از شرایط موثر و پیش برنده به اندازه کفایت وجود ندارد. البته قبول داریم که در بازه های زمانی ممکن است کاستی هایی از لحاظ سریال سازی یا اقتصادی وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: می گویند امروز بخشی از امکانات اقتصادی و بودجه ای که باید در اختیار صداوسیما بویژه تلویزیون باشد، در بین سایر دستگاه ها و سازمان های رسمی و غیر رسمی کشور توزیع شده! ما یعنی رسانه ملی باید خودمان منابع لازمه را به وسیله آنان و هر طریق دیگری تامین کنیم تا بتوانیم برنامه بسازیم! در آن دوره که به آن اشاره شد اگر می خواستیم پروژه بزرگی را آغاز کنیم، بودجه رسمی و لازم و منابع کافی وجود داشت اما امروز به تبع بودجه بندی در کشور و فقدان اراده برای توجه به احتیاج وقعی رسانه ملی، رسانه ای مثل تلویزیون برای تداوم فعالیت هایش، معادل یک چهارم احتیاجش، بودجه دریافت می نماید و مابقی را باید خودش تامین کند.

وی در سرانجام گفت: امروز مشغله ذهنی و فکری که برای مدیران فرهنگی و رسانه ای در سطح اصلی بویژه در سطح، شبکه ها و برنامه سازان وجود دارد،بسیار فراتر از گذشته است. در کنار همه این ها بعضی محدودیت ها و مسائل دیگری هم وجود دارد که باعث شده شرایط امروز بسیار متفاوت تر نسبت به گذشته باشد؛ یکی از این دشواری ها فراوری برنامه های نمایشی است که بسیار سخت تر شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 15 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tar-3tar.ir شناسه مطلب: 793

به "مدیر شبکه دو: یک چهارم احتیاج بودجه داریم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مدیر شبکه دو: یک چهارم احتیاج بودجه داریم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید