تسخیر شدگان، چهره مرموز دنیای گردشگری

به گزارش مجله تار و سه تار، همه ما در خصوص حوادث اسرار آمیز چیزهایی شنیده ایم. داستان هایی که در قالب آثار سینمایی ژانر وحشت، بینندگان بسیاری را پای تلویزیون ها میخکوب نموده است. شاید آشناترین نمونه سال های اخیر این ژانر، فیلم احضار () باشد. فیلمی تماشایی و ترسناک که با الهام از داستانی واقعی ساخته شده و از سوی علاقمندان این دنیای متفاوت، مورد توجه فراوانی نهاده شد. اکنون ما نیز می خواهیم شما خوانندگان عزیز خبرنگاران را به دنیایی متفاوت ببریم، دنیایی که در بستری از ترس و هیجان، بسیاری را شیفته خود نموده است.

تسخیر شدگان، چهره مرموز دنیای گردشگری

صنعت توریسم و گردشگری، صنعتی میلیارد دلاری است که سالانه و به اشکال مختلف، به رشد مالی و فرهنگی کشورهای میزبان، یاری شایانی می نماید. اگر از زوایای دیگر نیز به این امتیازات منحصر به فرد بنگریم، چندان متعجب نخواهیم شد که چرا هر کشوری برای رونق دریافت هر چه بیشتر این پدیده، از هیچ تلاشی فروگذار ننموده و تمام پتاسیل های پنهان و آشکار خود را به خدمت می گیرد. البته باید پذیرفت که گردشگران با انگیزه های مختلفی، رهسپار گوشه و کنار دنیا می شوند. گروهی استراحت، تمدد اعصاب و لذت بردن از طبیعت را مد نظر قرار می دهند، این در حالیست که گروهی دیگر جاذبه های تاریخی، فرهنگی و هنری را ارج نهاده و یک عده نیز به رویدادهای خاص توجه نشان می دهند. بی شک تماشای جشنواره ها و فستیوال های باشکوه، تحسین نمودن شاهکارهای معماری دنیا و بازدید از موزه ها در کنار تماشای دریاچه، کوه، جنگل، دره و بی شمار جاذبه طبیعی دیگر، بسیاری از کشورها را به مقاصد گردشگری پرطرفدار مبدل نموده است. اما در کنار تمامی این ویژگی ها، بعضی نیز در جستجوی ترس و هیجان دست به مسافرت می زنند. آنها مبهوت داستان های ترسناکند، اسیر جادوی انکارناپذیر مکان های تسخیر شده، عاشقان دنیای ترس و هیجانی که از مور مور شدن پوست شان لذت می برند، آن هم تنها با تصور رودرویی با روحی خبیث. دنیایی مخوف که به نوبه خود، در جذب گردشگران پیروز عمل نموده و به ویژه در ایامی از سال، توجهات بیشماری را معطوف خود می نماید. اگر به خاطر داشته باشید، به تازگی هالووین را پشت سر نهادیم. روزی که به باور بسیاری، مرزهای بین دنیای ما و مردگان، به اندازه ای شنماینده می شود که ارواح، مشتاق به دنیا ما پا می گذارند. هالووین رنگی از ترس دارد، رنگی از هیجانی شیرین، هیجانی که شاید در بدو امر ما را به آستانه ترس، ضعف و دیوانگی سوق دهد، اما تنها چند لحظه بعد، دوباره شیفته و جادوی مان می نماید. به همین مناسبت بود که همراه با شما، به منتخبی از مقاصد گردشگری مناسب این ایام سر زدیم. اما دیدیم شاید بد نباشد که این گستره را قدری عمیق تر مورد جستجو قرار داده و به لایه های زیرین این دنیای تاریک و مرموز نیز سر بزنیم. گشت و گذاری متفاوت در شهرها، خانه ها، قلعه ها، هتل ها، گورستان ها و هزاران نقطه تسخیر شده دیگر که با سرگذشت های شگفت انگیزی آراسته شده اند. هاله ای از ترس و اضطراب به دورشان کشیده شده و دورنمایی تأثیر گذار و خاص یافته اند. اینجا شاید همان دنیای زیرینی باشد که تحت کنترل و سیطره هادِس (از خدایان یونان) اداره می شود. دنیای ارواح سرگردان و رنج کشیده ای که اکنون یا به سبب کاری نیمه تمام و یا به طمع انتقام، دست از این دنیای فانی نکشیده و با زمزمه های دردآلود خود، انسان را می آزارند. داستان هایی که شاید ردی از واقعیت نیز در تار و پود آنها نهفته باشد. این بار قصد داریم از تابش درخشان خورشید فاصله بگیریم، زیبایی تلاطم شگفت انگیز آب را پشت سر نهاده و خنکای نسیم را به دست فراموشی بسپاریم. می خواهیم به مکان های ترسناک، متروک و یا مخروبه وارد شویم، به دنیای صداهای ناخواسته، سایه های برخاسته از دنیای فراموشی، پس اگر می ترسید، اگر دلهره دارید، اگر از دنیایی با چنین رنگ و لعابی واهمه دارید، دست نگهدارید. ما می خواهیم به قلمرویی ممنوعه پا بگذاریم، پس همینجا درنگ کنید و به دنیای پرطراوت گردشگری سبز بازگردید. اما اگر شما هم عاشق دنیای ترس و هیجانید، پس همسفر ما شوید تا در مجموعه مطالبی خواندنی، شما را به دنیای پر التهاب گردشگری لبریز از ترس و هیجان، وارد کنیم.

هتل راج کیران () ، لوناوالا ()، پونه (Pune)

اولین هتل فهرست ما، یک هتل 5 ستاره لوکس و آن چنانی نیست، اما آن چه که این هتل را جالب توجه نموده و جایی در این فهرست به آن اختصاص داده است، فعالیت های ماوراءالطبیعه ای است که اغلب در آن رخ می دهند. کارشناسان فعال در زمینه امور ماورایی تأیید نموده اند که بی شک این هتل، یکی از تسخیر شده ترین هتل های این کشور است. گفته می شود که یک اتاق در بخش پشتی و همچنین اتاقی که در گوشه بخش پذیرش این هتل واقع شده، مرکز اصلی این فعالیت ها بوده و به اصطلاح تسخیر شده است. به گفته مسافرانی که شب را در این اتاق ها به صبح رسانده اند، به نظر می رسید که شب هنگام کسی با خشونت ملافه را از روی آنها کشیده است. همچنین گروه دیگری می گویند که نیمه شب با احساس تابش نوری آبی رنگ از خواب بیدار شده اند. با توجه به ادامه این وقایع، مدیر هتل تصمیم گرفت از اجاره دادن این اتاق ها پرهیز نموده و آنها را خالی نگه دارد. هر چند قطعا این ماجرا مورد توجه عاشقان دنیای ماجراجویی نهاده شده و آنها را وسوسه می نماید که شبی پر ترس و هیجان را در این اتاق ها سپری نمایند.

بریج راج باوان() ، کوتا ()

این هتل باشکوه که قدمتی 178 ساله دارد، روزگاری اقامتگاه و قصر آخرین خانواده سلطنتی راجستان بوده و به همین دلیل به عنوان میراث ارزشمند تاریخی شناخته می شود. بعدها این عمارت تغییر کاربری داده و به عنوان هتل مورد استفاده نهاده شد. به نظر می رسد که این روزها این هتل در تسخیر روح سرگرد برتون (Burton) انگلیسی است، مستشار نظامی که حدود 13 سال به همراه خانواده اش دراین عمارت زندگی می کرد. او درسال 1857 به همراه دو پسرش توسط شورشیان هندی کشته شد. قتل آنان در سالن مرکزی این عمارت رخ داد، زمانی که آنان به عنوان شهروندان بریتانیایی ساکن هند، در آنجا اقامت نموده بودند. گفته می شود که روح سرگرد، در شمار ارواح خبیث نبوده و تا به امروز به کسی صدمه نزده است. او تنها به نگهبانانی سیلی زده که حین انجام وظیفه خوابیده بودند یا در حال کشیدن سیگار و وقت گذرانی بودند. یک روح وظیفه شناس که ظاهرا تنها از بی توجهی به مسئولیت ها دلگیر شده و واکنش نشان می دهد. پس اگر روزی گذرتان به این هتل افتاد، این نکته را نیز مد نظر داشته باشید.

کاخ تاج محل () ، بمبئی

این هتل باشکوه و شناخته شده در سطح دنیا، همچون عمارتی که نامش را وام دار آن است، پیشینه تاریخی پر باری داشته که به یک قرن پیش باز می شود. این هتل یکی از گرانقیمت ترین هتل های 5 ستاره هندوستان است، همچنین در شمار هتل های معروف دنیای ترس و هیجان نیز ، جایی را به خود اختصاص داده است. البته یکی دیگر از دلایل این شهرت دنیای، حمله تروریستی است که در سال 2008 روی داده و با زد و خوردی خونین و کشته شدن شماری از افراد محلی و مسافران خارجی، به خاتمه رسید. شاید بروز همین رویدادهای خون بار است که باعث شده ارواح تعدادی از اتاق های این هتل را به تسخیر خود درآورند. البته داستان اصلی روح ساکن این هتل به مدت ها پیش باز می شود. اگر به شایعات باور داشته باشیم، در سال 1903 و در حین عملیات احداث هتل، آرشیتکت فرانسوی که این سازه را طراحی نموده بود، برای مدتی به کشورش فرانسه بازگشت. اما هنگامی که مجددا به هند بازگشت، متوجه شد که طرح هتل تغییر نموده است. او از این واقعه شوکه شد که نما و سر در اصلی ساختمان، در جهت معکوس ساخته شده است. این واقعه به قدری او را متأثر نموده و قلب او را به درد آورد، که همانجا دست به خودکشی زد. روح او هنوز هم همانجا و در بخش قدیمی هتل پرسه می زند و به شکلی تمسخرآمیز برای خود سوگواری می نماید، این ادعایی است که کارمندان هتل و شمار دیگری از افراد بارها آن را مطرح نموده و باورش دارند.

ساووی() ، ماسوری ()

این هتل در سال 1902 در ناحیه ماسوری در ارتفاعات ایالت توسط سیسیل. دی. لینکلن () احداث شده و دیگر هتل جن زده و شناخته شده این کشور است. این هتل با سبک معماری گوتیک ساخته شده و عمده مصالح به کار رفته در آن از جنس چوب است. داستان اصلی روح این هتل به سال 1910 بازمی شود، زمانی که یک بانوی فرانسوی به نام لیدی گارنت اورم ()، به طرز مرموزی جان سپرد. در واقع او به همراه دوست روشن بینش در این هتل اقامت نموده بود، اما روز بعد جسد او در حالی پیدا شد که به نظر می رسید مسموم شده است. چند ماه بعد؛ جسد پزشک این خانم نیز کشف شد، دلیل مرگ او مسمومیت با سم استریکنین اعلام شد. پرونده این قتل هر گز حل نشد، اما الهام بخش بانوی جنایی نویس شهیر، آگاتا کریستی نهاده شد که داستانی را بر اساس این واقعه، به رشته تحریر درآورد. این گونه که به نظر می رسد راهروها و سالن های هتل اکنون در تسخیر روح این بانو است. مهمانان بارها متوجه حرکات و فعالیت های مشکوک و مرموز شده و حتی تعدادی صدای نجوای زنی را نیز شنیده اند. حتی این زمزمه ها توسط کارشناسان امور ماورایی هند ضبط شده اند. شاید باید سری به این هتل زده و به نجواهای این روح سرگردان گوش کنیم، نجواهایی که ممکن است پرده از راز حل نشده قتل او برمی دارند؟

هتل های واقع در شهرک فیلمسازی راموجی ()

می دانیم که صنعت فیلمسازی هندوستان، یکی از حوزه های پرکار و پیروز این کشور است که سالانه با فراوری انبوهی فیلم، جایگاهی خاص را در دنیا به خود اختصاص داده است. استودیوی فیلمسازی راموجی یکی از غول های این صنعت است که شهرک سینمایی بزرگی نیز داشته و همچنین به عنوان یک مرکز گردشگری محبوب و پرطرفدار شناخته می شود. این شهرک سینمایی در زمین هایی ساخته شده که روزی به عنوان میدان جنگ، شاهد نبردی بزرگ و خونین بوده است. شاید به همین دلیل است که هتل هایی که در این شهرک سینمایی پذیرای مسافران و گردشگران هستند، به عنوان مکان هایی تسخیر شده شناخته می شوند. جایی که ارواح سربازان کشته شده، در آنها سرگردانند و بی هدف این سو و آن سو پرسه می زنند. فعالیت های متعدد ماورایی و موارد غیر قابل شرح بسیاری در این منطقه مشاهده شده و حتی روزانه در حین فیلمبرداری، گزارش هایی مبنی بر امور عجیب و مرموز دریافت می شود. اکنون در خاتمه نخستین سفر خود، چه حس و حالی دارید؟ آیا پیروز شدیم شما را نیز برای اقامت در این هتل های تسخیر شده، وسوسه کنیم؟ اما بهتر است قبل از تصمیم گیری برای بازدید از این هتل ها، این نکته را مد نظر داشته باشید که در این سفر متفاوت، نباید انتظار خواب شبانگاهی آرام و بی خطر را داشته باشید. اگر تا به حال با موارد این چنین برخورد نداشته و در عین حال دوست دارید کمی ترس و هیجان را نیز چاشنی مسافرت خود کنید، شاید باید اتاقی در یکی از این هتل ها رزرو نموده و خود را برای التهاب، تپش قلب و سرمای کشنده ترس و وحشت آماده کنید. اگر شما هم در خصوص مکان هایی این چنینی اطلاع دارید، یا دوست دارید کمی بیشتر با آنها آشنا شوید، دانسته های خود را با ما نیز در میان بگذارید، تا همراه هم به سفری پر شور و هیجان رفته و ترس را در قالبی متفاوت، مزه مزه کنیم. منبع hellotravel

منبع: کجارو
انتشار: 13 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tar-3tar.ir شناسه مطلب: 507

به "تسخیر شدگان، چهره مرموز دنیای گردشگری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تسخیر شدگان، چهره مرموز دنیای گردشگری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید