نحوه درست کردن دمنوش به

به گزارش مجله تار و سه تار، دمنوش به یکی از نوشیدنی های پرخاصیت و خوش عطر و طعم است که به راحتی آماده می گردد. این نوشیدنی گرم برای تمامی فصول بخصوص پاییز و زمستان بسیار مناسب است.

نحوه درست کردن دمنوش به

به گزارش مجله تار و سه تار به نقل از تصویر زندگی

گرچه خشک کردن به برای تهیه دمنوش خانگی کمی زمان بر است ولی کاری دلنشین است که از آن لذت می برید.

برای تهیه دمنوش به نخست باید به رسیده و شیرین ایرانی بخرید. به های وارداتی با اینکه ظاهر هندسی آراسته تری دارند در بیشتر موارد از بو و مزه لازم بی بهره اند و بیشتر برای تزئین ظرف میوه مناسب اند تا کاربرد و فایده طبی.

1- به ها را خوب بشویید تا پرزهای روی آن برود. اگر پوست به کاملا زرد باشد احتیاجی به دریافت آن نیست.

2- پس از شستن به باید آن را با رنده فلزی خلال کنید تا قطعاتی به طول حدوداً 3 سانتی متر و قطر حدود 2 میلی متر به دست آورید.

نکته : قطعات ریزتر یا درشت تر ممکن است در مراحل بعدی شما را با مشکل روبرو نمایند.

3- سپس به های رنده شده را در سینی پهن کنید و روی وسیله گرمازایی با گرمای ملایم و پیوسته، مانند شوفاژ، قرار دهید.

بسته به رطوبت هوا و دمای گرم نماینده بین 1 تا 2 روز طول می کشد تا قطعات به خشک شوند.

نکته : در این مرحله، خشکی نباید آنقدر زیاد باشد که خلالها را بتوان مانند چوب کبریت شکست.

4- مرحله پایانی در تهیه دمنوش به ، بو دادن آنهاست که احتیاج به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش به خوب از کار درنیاید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 5 دی 1399 بروزرسانی: 5 دی 1399 گردآورنده: tar-3tar.ir شناسه مطلب: 1272

به "نحوه درست کردن دمنوش به" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نحوه درست کردن دمنوش به"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید