نخستین قضاوت فغانی در استرالیا و اعلام پنالتی به کمک VAR

به گزارش مجله تار و سه تار، تیم وسترن سیدنی واندررز و سنترال کاست مارینرز در هفته نخست لیگ استرالیا به مصاف هم رفتند که این مسابقه با فزونی 2 بر یک تیم شهر سیدنی انتها یافت.

نخستین قضاوت فغانی در استرالیا و اعلام پنالتی به کمک VAR

علیرضا فغانی داور فوتبال کشورمان، نخستین قضاوت خود را در اِی لیگ استرالیا پشت سر گذاشت.

به گزارش نود، علیرضا فغانی داور فوتبال کشورمان که مدتی است به کشور استرالیا مهاجرت کرده، امروز (شنبه) نخستین قضاوت خود را در اِی لیگ استرالیا پشت سر گذاشت.

تیم وسترن سیدنی واندررز و سنترال کاست مارینرز در هفته نخست لیگ استرالیا به مصاف هم رفتند که این مسابقه با برتری 2 بر یک تیم شهر سیدنی پایان یافت.

گل دوم تیم وسترن سیدنی در حالی به ثمر رسید که فغانی در دقیقه 82 مسابقه، یک پنالتی به سود این تیم گفت. توپ پس از برخورد به دست دیلان فاکس مدافع تیم سنترال کاست، از دروازه این تیم دفع شد که فغانی پس از بازبینی صحنه در سیستم کمک داور ویدیویی (VAR)، یک پنالتی به نفع وسترن سیدنی گرفت. میشل دوک با به ثمر رساندن دومین گل خود و تیمش در این مسابقه، برتری تیمش را تضمین کرد.

منبع: عصر ایران
انتشار: 1 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tar-3tar.ir شناسه مطلب: 417

به "نخستین قضاوت فغانی در استرالیا و اعلام پنالتی به کمک VAR" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نخستین قضاوت فغانی در استرالیا و اعلام پنالتی به کمک VAR"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید