حال دو مصدوم اعتراضات دیروز اصفهان مناسب نیست
به گزارش مجله تار و سه تار، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: حال دو نفر از مصدومان اعتراضات دیروز اصفهان مناسب نیست، اما تا به امروز فوتی گزارش نشده است.

به گزارش مهر، نورالدین سلطانیان با بیان اینکه از دادن آمار مصدومان حوادث دیروز در شهر اصفهان معذور هستیم، گفت: بسیاری از این مصدومان در هنگام مراجعه، سرپایی درمان و مرخص شدند.
وی ادامه داد: سایر مصدومانی که هم اکنون در مراکز درمانی بستری هستند به غیر از 2 نفر که نسبت به بقیه حال عمومی مناسبی ندارند، حالشان خوب است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بر اساس آخرین اطلاع تا به امروز فوتی از حوادث روز گذشته در اصفهان نداشتیم، اضافه نمود: کوشش می کنیم آمار دقیق و به هنگام مصدومان را بزودی برای جلب اعتماد مردم ارائه کنیم تا موج سواری رسانه های معاند کمتر اتفاق افتد.
منبع: فرارو
انتشار: 20 بهمن 1400
بروزرسانی: 20 بهمن 1400
گردآورنده: tar-3tar.ir
شناسه مطلب: 1882
به "حال دو مصدوم اعتراضات دیروز اصفهان مناسب نیست" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "حال دو مصدوم اعتراضات دیروز اصفهان مناسب نیست"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید