طرز تهیه عدس پلو؛ وقتی کشمش های پلویی معجزه می نمایند

به گزارش مجله تار و سه تار، عدس پلو معمولا از آن غذاهایی است که برای لذیذ شدنش باید خلاقیت زیادی به کار ببریم وگرنه برنج و عدس خالی جذابیت زیادی ندارد. به همین منظور خبرنگاران زندگی دستور پخت یک عدس پلوی جذاب و هیجان انگیز را آماده نموده است.

طرز تهیه عدس پلو؛ وقتی کشمش های پلویی معجزه می نمایند

مواد لازم:

  • برنج: 3 پیمانه
  • عدس: 1 پیمانه
  • گوشت چرخ نموده: 200 گرم
  • کشمش پلویی: 1 پیمانه
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • زعفران: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. پیاز را خرد نموده و سرخ کنید؛ سپس در حین سرخ شدن نمک، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید و صبر کنید تا رنگ گوشت سفید و خوب پخته گردد. مقداری رب گوجه فرنگی و هر ادویه دیگری که دلخواهتان هست را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا روغن بیندازند.

2. عدس پخته شده را با برنج آبکش کنید.

3. در ظرف جداگانه ای کشمش و مقداری پیاز سرخ شده را با زعفران و مقداری شکر تفت دهید.

4. در مرحله آخر مایه گوشت و کشمش را به صورت جداگانه لابه لای برنج دم کنید.

در این زمینه بخوانید:

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی؛ غذایی جذاب از دل تاریخ

طرز تهیه شامی کباب؛ با طعم ها بازی کنید

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 12 دی 1399 بروزرسانی: 12 دی 1399 گردآورنده: tar-3tar.ir شناسه مطلب: 1288

به "طرز تهیه عدس پلو؛ وقتی کشمش های پلویی معجزه می نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه عدس پلو؛ وقتی کشمش های پلویی معجزه می نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید