طرز تهیه عدس پلو؛ وقتی کشمش های پلویی معجزه می نمایند
به گزارش مجله تار و سه تار، عدس پلو معمولا از آن غذاهایی است که برای لذیذ شدنش باید خلاقیت زیادی به کار ببریم وگرنه برنج و عدس خالی جذابیت زیادی ندارد. به همین منظور خبرنگاران زندگی دستور پخت یک عدس پلوی جذاب و هیجان انگیز را آماده نموده است.
مواد لازم:
- برنج: 3 پیمانه
- عدس: 1 پیمانه
- گوشت چرخ نموده: 200 گرم
- کشمش پلویی: 1 پیمانه
- پیاز متوسط: 2 عدد
- زعفران: 1 قاشق غذاخوری
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. پیاز را خرد نموده و سرخ کنید؛ سپس در حین سرخ شدن نمک، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید و صبر کنید تا رنگ گوشت سفید و خوب پخته گردد. مقداری رب گوجه فرنگی و هر ادویه دیگری که دلخواهتان هست را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا روغن بیندازند.
2. عدس پخته شده را با برنج آبکش کنید.
3. در ظرف جداگانه ای کشمش و مقداری پیاز سرخ شده را با زعفران و مقداری شکر تفت دهید.
4. در مرحله آخر مایه گوشت و کشمش را به صورت جداگانه لابه لای برنج دم کنید.
در این زمینه بخوانید:
طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی؛ غذایی جذاب از دل تاریخ
طرز تهیه شامی کباب؛ با طعم ها بازی کنید
منبع: ایرنا زندگی