پاستا مرغ تایلندی

به گزارش مجله تار و سه تار، این غذا همان طور که از نامش پیداست برای کشور تایلند است. در غذاهای تایلندی شیر نارگیل بسیار استفاده می شود. این غذا نیز آن را دارد.

پاستا مرغ تایلندی
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 225 گرم ورمیشل یا پاستا فرخورده
  • سه پیمانه مرغ های نواری برش خورده
  • 400 گرم شیر نارگیل شیرین نشده
  • یک قاشق چایخوری سس تایلندی
  • ¼ پیمانه بادام زمینی بوداده
  • دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه

طرز تهیه

1- پاستا را بپزید و آبکش کنید. سپس آن را دوباره داخل قابلمه بریزید.

2- مرغ، شیر نارگیل و سس تایلندی را داخل تابه با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت میانه هم بزنید. مخلوط مرغ و پاستا را داخل تابه بریزید. بادام زمینی و گشنیز تازه را اضافه کنید. هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند.

ارزش غذایی

  • کالری: 644
  • چربی: 31 گرم
  • کلسترول: 93 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 47 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 42 گرم
  • سدیم: 236 میلی گرم
  • پتاسیم: 344 میلی گرم
  • کلسیم: 30 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: tar-3tar.ir شناسه مطلب: 2043

به "پاستا مرغ تایلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاستا مرغ تایلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید