پاستا مرغ تایلندی
به گزارش مجله تار و سه تار، این غذا همان طور که از نامش پیداست برای کشور تایلند است. در غذاهای تایلندی شیر نارگیل بسیار استفاده می شود. این غذا نیز آن را دارد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 225 گرم ورمیشل یا پاستا فرخورده
- سه پیمانه مرغ های نواری برش خورده
- 400 گرم شیر نارگیل شیرین نشده
- یک قاشق چایخوری سس تایلندی
- ¼ پیمانه بادام زمینی بوداده
- دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه
طرز تهیه
1- پاستا را بپزید و آبکش کنید. سپس آن را دوباره داخل قابلمه بریزید.
2- مرغ، شیر نارگیل و سس تایلندی را داخل تابه با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت میانه هم بزنید. مخلوط مرغ و پاستا را داخل تابه بریزید. بادام زمینی و گشنیز تازه را اضافه کنید. هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند.
ارزش غذایی
- کالری: 644
- چربی: 31 گرم
- کلسترول: 93 میلی گرم
- کربوهیدرات: 47 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 42 گرم
- سدیم: 236 میلی گرم
- پتاسیم: 344 میلی گرم
- کلسیم: 30 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم
انتشار: 17 مرداد 1401
بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: tar-3tar.ir
شناسه مطلب: 2043
به "پاستا مرغ تایلندی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "پاستا مرغ تایلندی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید