استعفای 11 نماینده عضو فراکسیون قلب تونس
به گزارش مجله تار و سه تار، یازده نفر از اعضای حزب قلب تونس در اعتراض به موضع گیری های حزب متبوع و ضعف عملکرد آن، از غضویت در این حزب و فراکسیون آن در مجلس استعفا دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از روسیا الیوم، تعدادی از اعضای حزب قلب تونس به ریاست نبیل القروی نامزد شکست خورده انتخابات دوره قبل ریاست جمهوری تونس، در اعتراض به عملکرد و موضع گیری های سیاسی این حزب استعفا دادند.
بر اساس این گزارش، 11 نفر از اعضای حزب قلب تونس دیروز سه شنبه از عضویت در حزب و فراکسیون آن در مجلس استعفا دادند.
حاتم ملیکی رئیس فراکسیون قلب تونس گفت که این استعفای دسته جمعی به دلیل ناخرسندی از مواضع این حزب در قبال نخست وزیر و رییس جمهوری است.
حزب قلب تونس اخیرا در جلسه رای اعتماد به کابینه الیاس الفخفاخ نخست وزیر جدید این کشور از وی حمایت نموده بود.
ریاست حزب قلب تونس را نبیل القروی تاجر و میلیارد تونسی و نامزد شکست خورده دوره قبلی انتخابات ریاست جمهوری این کشور برعهده دارد.
منبع: خبرگزاری تسنیم