سیر می تواند در لاغری موثر باشد؟
به گزارش مجله تار و سه تار، تهران (پانا) - سیر، ماده ای غذایی ریزی که بویی خاص و تند دارد و به همین دلیل کمتر به وسیله افراد مصرف می گردد.اگر مصرف سیر در چهار چوب یک تغذیه سالم باشد به لاغری و خوش اندامی شما یاری زیادی می نماید.

به گزارش صدآنلاین سیر ماده اسرارآمیز درون خود خواص فراوانی را جای داده است که شاید یکی از آن ها یاری به کاهش وزن و لاغری باشد.
به همین دلیل این مطلب شما را با خواص اسرارآمیز سیر در لاغری و چند معجون از سیر آشنا نماید پس با ما همراه باشید.
معرفی سیر
سیر ماده غذایی مفید و سودمند است که از زمان باستان مصرف شده است. سیر دارای تاریخچه ای بسیار طولانی در درمان بسیاری از بیماری ها و اختلالات است، اما اخیرا تحقیقات به این نتیجه رسیده اند که تاثیر زیادی بر کاهش وزن نیز دارد.
مزایایی که این ماده خوراکی برای سلامتی دارد، در کتاب مقدس، تلمود، طب چینی و مصری و طب آیورودا ذکر شده است.
ارزش غذایی سیر
هر 100 گرم سیر حاوی ترکیبات زیر می باشد:
کالری 149
گلوسید 33 گرم
چربی 0.5 گرم
پروتئین 6.4 گرم
ویتامین ب1، 0.2 میلی گرم
ویتامین ب2، 0.11 میلی گرم
ویتامین ب3، 0.7 میلی گرم
ویتامین ب5، 0.6 میلی گرم
با خواص حیرت انگیز سیر سیاه از ابتلا به سرطان جلوگیری کنید!
ویتامین ث. 31.2 میلی گرم
کلسیم 181 میلی گرم
آهن 1.7 میلی گرم
منیزیم 25 میلی گرم
فسفر 153 میلی گرم
پتاسیم 401 میلی گرم
زینک 1.16 میلی گرم
گلچینی از خواص و فواید سیر
سیر کم کالری بوده و برای حفظ سلامت ما فوق العاده است.با کوبیدن سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی و بسیار قوی به نام آلیسین فراوری می گردد، این ترکیبات و ترکیبات دیگر موجود در سیر باعث شده است که بتواند باکتری های موجود در روده ها را بدون آسیب زدن به فلور از بین ببرد.
از عصاره سیر برای درمان سرماخوردگی استفاده می گردد، این ماده غذایی به میزان زیادی فشار خون را کاهش داده و به تنظیم قند خون یاری می نماید.
باید بدانید که آلیسین موجود در سیر بعد از پخته شدن به میزان زیادی از بین می رود. بعلاوه میزان این ترکیب در سیر های کهنه کمتر است. برای همین بهتر است از سیر خام و تازه بهره ببرید.
از سه هزار سال پیش مردم از سیر برای پیشگیری از بیماری های قلبی به خصوص پیشگیری از تشکیل لخته خون، سرطان، دیابت، تجمع چربی در رگ ها و ... استفاده می نمایند.
ضرر ها و عوارض جانبی مصرف سیر
با وجود این که سیر خواص بی شماری دارد، اما در عین حال باعث مسائلی از قبیل: بوی بد دهان، نفخ معده، اسهال و ... می گردد. نتایج بعضی از پژوهش ها نشان می دهد مصرف زیاد سیر می تواند باعث افزایش توکسین ها و سموم کبد گردد. از این گذشته مصرف سیر باعث تشنگی زیاد می گردد و شما باید حواستان به مصرف آب بعد از آن نیز باشد.
توجه داشته باشید که مصرف سیر باعث بدبو شدن عرق می گردد. بعلاوه بعضی از افراد به گیاهان تیره آلیاسه حساسیت دارند که این افراد باید از مصرف سیر خودداری نمایند، در واقع افرادی که با مصرف این مواد غذایی دچار مسائلی مانند اسهال، زخم دهان و گلو، حالت تهوع، مسائل تنفسی، شوک و ... می شوند نباید سیر بخورند.
آیا مصرف سیر به لاغری یاری می نماید؟
بله اگر مصرف سیر در چهار چوب یک تغذیه سالم باشد به لاغری و خوش اندامی شما یاری زیادی می نماید. می پرسید چرا؟ به خاطر این که سیر حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به کاهش وزن یاری می نمایند و در عین حال خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند. اگر قصد داریم با سیر به استقبال لاغری بروید باید در مصرف آن حد تعادل را رعایت کنید و به میزان معقولی از آن بهره ببرید نه اینکه به زور و با بی میلی آن را وارد معده تان بکنید. به خاطر اینکه مصرف بیش از میزان سیر نیز مسائلی به وجود می آورد که در بالا به آن اشاره شد.
منبع: خبرگزاری پانا