طرز تهیه شیر عسلی؛ برای دسرهایی لذیذتر
به گزارش مجله تار و سه تار، شیر عسلی یک متریال خیلی مهم برای درست کردن برخی از دسرهاست. شاید از نام شیر عسلی این فکر به ذهنتان برسد که از ترکیب شیر و عسل تهیه می گردد و احتیاج به آموزش ندارد اما اینطور نیست! شیر عسلی غلظت، طعم و رنگ متفاوتی نسبت به ترکیب شیر و عسل دارد. در این ویدیو از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه شیر عسلی را به روشی ساده و سریع به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم ب
- شکر: 1 پیمانه
- شیر خشک: یک و نیم پیمانه
- کره هم دمای محیط: 25 گرم
- آب: نصف پیمانه
مقدار: 400 گرم
زمان پخت: 10 دقیقه
طرز تهیه شیر عسلی در خانه
- یک پیمانه شکر را داخل شیر دوش بریزید و سپس نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید و اجازه دهید تا شکر و آب به جوش بیاید. زمانی که به جوش آمد، شعله را خاموش کنید و بگذارید تا از حرارت بیفتد.
- زمانی که شهد کمی از حرارت افتاد، آن را داخل مخلوط کن بریزید و یک و نیم پیمانه شیر خشک قنادی (یا شیر خشک نیدو که شور نباشد) را به آن اضافه کنید. به مقدار 25 گرم کره هم دمای محیط را نیز به آن اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست گردد و به غلظت مناسب و دلخواه برسید.
- اگر شیر عسلی غلظت لازم را نداشت، می توانید مقداری شیرخشک به آن اضافه کنید.
- شیر عسلی را به درون ظرف دلخواه ریخته و درون یخچال نگهداری کنید.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ