چگونه موقع ماسک زدن جوش نزنیم؟

به گزارش مجله تار و سه تار، وجود پوشش های سخت یا استفاه از وسایل محافظ کننده بر روی صورت می تواند باعث بروز جوش گردد. ماسک می تواند با فشار آوردن بر روی پوست فولیکول های پوست را تحریک کند و باعث ایجاد آکنه گردد. وقتی از ماسک استفاده می کنیم هوای کمتری به پوست ما می رسد و میزان گرمایی که پوست احساس می نماید بیشتر شده و تعریق بیشتر می گردد؛ در نهایت جوش زدن صورت هم به سبب آن افزایش می یابد.

چگونه موقع ماسک زدن جوش نزنیم؟

- از ماسک مناسب بهره ببرید: ماسک های پارچه ای و نخی کمتر از بقیه ماسک ها باعث تحریک پوست می شوند و تشدید گرما و رطوبت در آنها کمتر است.

-تنظیم سفتی کش و بند های ماسک اهمیت زیادی دارد: ماسک باید به درستی و محکم روی دهان و بینی شما را بپوشاند؛ فشار بیش از حد باعث تحریک بیشتر پوست می گردد.

- بهداشت ماسک زدن را جدی بگیرید: مهم تر از جنس ماسک، بهداشت آن است. اگر یک ماسک را مدام مورد استفاده قرار می دهید و تعویض نمی کنید؛ بدترین آسیب را به پوست شما می رساند. ماسک پارچه ای خود را هر روز بشویید و بهتر است بعد از چند ساعت ماسک خود را با ماسک تمیز دیگری تعویض کنید.

-از پاک کننده های صورت که باعث خشکی صورت نمی گردد بهره ببرید: محصولاتی که حاوی مواد شیمیایی هستند مثل پارابن و پلی اتیلن را انتخاب نکنید. از ماسک های خانگی برای تمیز کردن پوست مانند سرکه سیب و روغن نارگیل بهره ببرید که پوست را از خارش و خشکی حفظ و در برابر باکتری ها محافظت کند.

-از آرایش کردن زیر ماسک خودداری کنید: آرایش در زیر ماسک سبب افزایش و تجمع باکتری ها در منافذ پوست و ایجاد آکنه می گردد.

استفاده از رویکرد های مناسب و طبیعی برای پیشگیری و درمان آکنه موثر خواهد بود. در صورت امکان پوست خود را تمیز، مرطوب و بی آرایش نگه دارید. همچنین رژیم غذایی خود را از قلم نیندازید، پروبیوتیک مصرف کنید و هرگز ماسک آلوده و استفاده شده را به صورت خود نزنید.

منبع: همگردی
انتشار: 23 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tar-3tar.ir شناسه مطلب: 1059

به "چگونه موقع ماسک زدن جوش نزنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه موقع ماسک زدن جوش نزنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید