چگونه کباب تابه ای سیخی بپزیم؟
به گزارش مجله تار و سه تار، زندگی امروز / کباب دیگی (کباب تابه ای) یکی از خوراک های ایرانی است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ نموده برای تهیه این غذا استفاده می گردد.

به گزارش زندگی امروز به نقل ازوب سایت سرآشپز پاپیون، کباب دیگی (کباب تابه ای) یکی از خوراک های ایرانی است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ نموده برای تهیه این غذا استفاده می گردد.
مواد لازم:
گوشت چرخ نموده: 500 گرم
پیاز بزرگ: 1 عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران: به میزانلازم
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوریسیب زمینی: 2 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
جعفری خرد شده: 1 قاشق چای خوری
کره: 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
ابتدا پیاز را به میزان میانه رنده می کنیم و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران و جعفری مخلوط می کنیم.
سپس مواد را به وسیله سیخ های چوبی سیخ می کنیم. دقت نمایید میزان سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد.در تابه ای نچسب میزان کمی روغن و کره می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم . گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم.
سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل نموده با میزانی نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته گردد و به پخت مطلوب برسد.
منبع: زندگی روز