آموزش تصویری اسنک مرغ؛ در ساندویچ ساز و ماهیتابه!

به گزارش مجله تار و سه تار، اسنک از ساندویچ های پرطرفدار بین خانواده هاست و به علت تنوع در مواد میانی با تمامی ذائقه ها سازگار است. با توجه به مواد داخلی اسنک میتوان اسنک های مختلفی مثل اسنک کالباس، اسنک پنیری، اسنک گوشت، اسنک تن ماهی و یا اسنک مرغ آماده کرد. اسنک یک میان وعده مناسب و یا یک شام سبک با طرز تهیه آسان و سریع است؛ بعلاوه میتوان آن را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و آسان در دورهمی ها و مهمانی ها سرو کرد. در این مطلب به آموزش اسنک مرغ با نان تست میپردازیم. این غذا را به عنوان یک غذای سریع انتخاب نموده و درست کنید.

آموزش تصویری اسنک مرغ؛ در ساندویچ ساز و ماهیتابه!
مواد اولیه برای تهیه اسنک مرغ
سینه مرغ1 عدد
نان تست1 بسته
قارچ100 گرم
پیاز1 عدد
فلفل دلمه اینصف عدد
ذرت4 قاشق غذاخوری
رب1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، آویشنبه میزان لازم

مراحل تهیه و پخت اسنک با مرغ با دستگاه:

1- یک عدد سینه مرغ رو بدون استخوان میکنیم و با چاقو به قطعات ریز تقسیم میکنیم.

2- پیاز رو نگینی ریز خرد میکنیم و داخل تابه با دو قاشق روغن تفت میدیم تا سبک بشه.

3- بعد مرغ های خرد شده رو به پیاز اضافه میکنیم و روی حرارت تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.

4- نمک، فلفل سیاه و آویشن رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم مرغ ها بپزن و آبشون کشیده بشه. از هر ادویه دلخواه دیگه ای هم میتونین داخل مواد استفاده کنین.

5- قارچ های شسته و ورقه ای خرد شده رو اضافه میکنیم. حرارت رو بالا میبریم تا قارچ ها بپزن؛ حرارت بالا مانع آب انداختن قارچ ها میشه و از سیاه شدن قارچ ها جلوگیری میکنه.

6- وقتی که قارچ ها کاملا پختن، حرارت رو کم میکنیم و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم.

7- ذرت رو اضافه میکنیم. مواد رو کاملا مخلوط میکنیم و اجازه میدیم کمی روی حرارت تفت بخورن در آخر یک قاشق رب اضافه میکنیم و اجازه میدیم چند دقیقه تفت بخوره و بعد حرارت رو خاموش می کنیم.

8- نون تست رو با چاقو از قطر مربع به صورت مثلث ببرین و یا اینکه با یک کاتر دایره شکل قالب بزنین (در صورت دلخواه میتونین نون تست رو به صورت کامل و نصف نشده هم استفاده کنین).

9- روی نون تست در صورت دلخواه کمی سس کچاپ بریزین و بعد از مواد داخلی روی نون قرار بدین. کمی پنیر پیتزای رنده شده یا ورقه ای روی مواد قرار بدین(از پنیر گودا هم میتونین استفاده کنین).

10- قسمت دیگه نون رو روی مواد قرار بدین. ساندویچ ساز رو به برق بزنین تا گرم بشه؛ از صفحه مخصوص اسنک یا صفحه گریل که به صورت خط دار هست به دلخواه میتونین استفاده کنین. ساندویچ ها رو داخل دستگاه قرار بدین و در ساندویچ ساز رو ببندین و سه الی شش دقیقه صبر کنین تا اسنک شما برشته و تست بشه.

11- بعد در ساندویچ ساز رو باز کنین و اسنک رو خارج کنین و به همین ترتیب تمام مواد رو آماده کنین. اسنک رو میتونین با انواع سس ها؛ مثل سس کچاپ، فلفل، مایونز و سس خردل سرو کنین. به طورکلی استفاده از مرغ برای شام های سبک مثل سالاد مرغ و املت مرغ انتخاب خیلی خوبیه.

درست کردن اسنک بدون ساندویچ ساز و در تابه:

میتونین این اسنک رو داخل تابه آماده کنین به این صورت که اسنک ها رو داخل تابه گریل یا دو طرفه (قسمت خط دار) قرار بدین و روی حرارت میانه بذارین و روی اسنک ها یک جسم سنگین قرار بدین. معمولا برای این کار دور یک عدد آجر رو با فویل ضخیم میپوشونن و روی اسنک قرار میدن در صورت عدم دسترسی به آجر، یک قابلمه کوچک روی اسنک ها بذارین و داخل قابلمه یک جسم سنگین قرار بدین ولی آجر بخاطر شکل و وزن نتیجه بهتری به شما میده. وقتی یک طرف اسنک برشته شد طرف دیگه رو برگردونید و آجر رو روی اون قرار بدین. از ماهیتابه ساده هم برای تهیه اسنک میتونین استفاده کنین اما در اون صورت اسنک شما خط دار نمیشه.

نکات مربوط به تهیه اسنک:

  • اسنک ها رو بعد از در آوردن از ساندویچ ساز، روی هم قرار ندین! چون گرمای اسنک ها باعث نرم شدن ساندویچ تون میشه و حالت ترد و دلچسبش رو از بین میبره.
  • در صورت دلخواه داخل مواد اسنک از کالباس خرد شده و جعفری ساطوری هم میتونین استفاده کنین؛ در صورت استفاده بعد از خاموش کردن حرارت به مواد اضافه و مخلوط کنین.
  • این ساندویچ رو با نان همبرگر و نان باگت هم میتونین درست کنین اما مسلما طعم متفاوتی خواهد داشت و در این صورت، تهیه پنینی مرغ رو پیشنهاد میکنیم.
  • به جای مرطوب کردن نان تست با سس کچاپ، میتونین داخل مواد میانی یک قاشق سس کچاپ اضافه کنین.
  • درصورتی که مایل بودین ساندویچ شما رژیمی و کم کالری باشه میتونین سس و پنیر پیتزا رو حذف کنین.
  • به جای استفاده از مرغ خرد شده، میتونین مرغ رو به صورت آبپز با پیاز و ادویه بپزین یا مانند استیک مرغ گریل و مزه دار کنید و بعد ریش ریش یا خرد کنین و داخل مواد استفاده کنین.
  • در صورتی که از صفحه مخصوص اسنک در ساندویچ ساز استفاده میکنین نون تست رو به صورت کامل روی قسمت معین شده قرار بدین و بعد از برشته شدن، از قسمت قطر با چاقو جدا کنین (جدا کردن کناره های نون تست در این حالت هم دلخواهه).

امیدواریم که از این دستور آموزش اسنک با مرغ لذت برده باشید. اسنک مرغ یکی از سالم ترین اسنک هاست. و بعلاوه فینگرفودهای مجلسی و سوخاری مثل جیپ تاجر، مرغ سوخاری و راتا مرغ هم گزینه های دیگر برای استفاده از مرغ در غذاست.

منبع: اُکالا
انتشار: 16 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 16 اردیبهشت 1401 گردآورنده: tar-3tar.ir شناسه مطلب: 1963

به "آموزش تصویری اسنک مرغ؛ در ساندویچ ساز و ماهیتابه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش تصویری اسنک مرغ؛ در ساندویچ ساز و ماهیتابه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید