برگزاری 10 همایش علمی برای دانش آموزان اردستانی
به گزارش مجله تار و سه تار، به گزارش خبرنگاران، عیسی شفیعی ظهر سه شنبه در هفتمین جلسه شورای آموزش و پرورش اردستان گفت: نمایندگان انجمن های دانش آموزی دوره مسئولیتشان به انتها رسیده است و باید به شکل مجدد افرادی انتخاب شوند.

وی اضافه نمود: بیش از 10 همایش علمی برای پایه های مختلف آموزشی در یک ماه گذشته صورت گرفته تا دانش آموزان برای انتخاب رشته های مد نظر آزادانه تصمیم گیری نمایند.
مدیر آموزش و پرورش اردستان گفت: برنامه ریزی برای جشن تکلیف در پایه سوم دبستان با نام دختران آسمانی صورت گرفته است تا در یک روز جمعه همراه با اقامه نماز جمعه انجام گردد.
شفیعی با بیان اینکه از سوی مدارس و احتیاج به برگزاری کلاس های فوق برنامه به ما اعلام شده است، توضیح داد: هزینه این گونه کلاسها باید در شورای آموزش و پرورش به تصویب برسد.
گرایش53 درصد دانش آموزان اردستان به رشته های فنی
وی اضافه نمود: نقش رسانه ها در شناسایی و معرفی افراد بیسواد در منطقه می تواند خیلی مهم باشد تا افرادی که احتیاج به سواد دارند هدایت شوند.
مدیر آموزش و پرورش اردستان با توجه به اینکه 53 درصد از دانش آموزان به سمت رشته های فنی گرایش داشته اند، اضافه نمود: باید در زمینه تقویت امکانات و تجهیزات مدارس فنی و حرفه ای کوشش ویژه ای انجام گردد.
منبع: خبرگزاری مهر