حقایق تغذیه ای پوره سیب زمینی

به گزارش مجله تار و سه تار، پوره سیب زمینی غذای مورد علاقه بیشتر افراد در سرتاسر دنیا است. اما به لحاظ تغذیه ای آیا حرفی برای گفتن دارد؟ این مقاله را خوانده تا به آن پی ببرید...

حقایق تغذیه ای پوره سیب زمینی

مترجم: رزیتا ملکی زاده

منبع:راسخون

پوره سیب زمینی غذای مورد علاقه بیشتر افراد در سرتاسر دنیا است. اما به لحاظ تغذیه ای آیا حرفی برای گفتن دارد؟ این مقاله را خوانده تا به آن پی ببرید...

پوره سیب زمینی یکی از روش های خوشمزه تر استفاده از سیب زمینی است. آنها را با وسیله ای همانند گوشت کوب یا پوره نماینده مخصوص سیب زمینی به صورت پوره درمی آورند.

فوائد سلامتی بخش

خواص بسیاری در سیب زمینی وجود داشته که آن را جهت رژیم غذایی نوین مناسب ساخته است. به اسم مثال، پوره سیب زمینی سرشار از چربیهای اشباع نشده مونو (با یک پیوند دوگانه) بوده که وجود آنها جهت حفظ سطوح کلسترول لازم است. بعلاوه سرشار از چربیهای اشباع نشده پلی (با چند پیوند دوگانه) است که از بروز چندین بیماری نورون حرکتی جلوگیری نموده و به حفظ پوست یاری می نمایند.

عامل مهم دیگری که پوره سیب زمینی را مفید می سازد، محتوای پروتئین و کربوهیدرات آن است. بعلاوه سرشار از ویتامین C، ویتامین B و پتاسیم است که هریک از آنها برای بدن انسان عالی عمل می نمایند.

تغذیه

ماده مغذی

اندازه

کالری

161

کالریهای بدست آمده از چربی

3%

مجموع چربی

2ر1 گرم

چربی اشباع شده

22ر0 گرم

چربی اشباع نشده پلی

27ر0 گرم

چربی اشباع نشده مونو

44ر0 گرم

کلسترول

2ر4 میلی گرم

مجموع کربوهیدرات

9ر36 گرم

پروتئین

1ر4 گرم

فیبر

5ر1 گرم

فیبر غذایی

2ر4 گرم

قند

0 گرم

پتاسیم

9ر627 میلی گرم

در ادامه جدولی از وجود مواد معدنی در 1 فنجان یا پیاله پوره سیب زمینی آورده شده است.

ماده مغذی

اندازه

سدیم

3ر636 میلی گرم

کلسیم

5ر5%

آهن

2ر3%

مس

7ر14%

منگنز

4ر12%

منیزیم

5ر9%

سلنیوم

8ر1%

روی

1ر4%

فسفر

1ر10%

در ادامه جدول ویتامینهای موجود در 1 فنجان پوره سیب زمینی را در اختیارتان قرار می دهیم.

ماده مغذی

اندازه

ویتامین C

5ر23%

ویتامین B6

5ر24%

ویتامین A

8ر0%

ویتامین E

5ر0%

ریبوفلاوین

9ر4%

فولات

2ر4%

تیامین

3ر12%

پانتوتنیک اسید

10%

لازم به یادآوری است که بکار بردن چاشنی های مختلف و استفاده از افزودنی های متعدد به پوره سیب زمینی اندازه کالریهای آن را افزایش می دهد. خود سیب زمینی را با حداقل استفاده از چاشنی و یا افزودنی مصرف کنید.

منبع: راسخون
انتشار: 4 آبان 1400 بروزرسانی: 4 آبان 1400 گردآورنده: tar-3tar.ir شناسه مطلب: 1770

به "حقایق تغذیه ای پوره سیب زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حقایق تغذیه ای پوره سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید