وزیر خزانه داری آمریکا: تحریم جنبش حماس و حامیانش اولویت ماست!
به گزارش مجله تار و سه تار، وزیر خزانه داری ایالات متحده گفت که دولت این کشور گنجاندن نام جنبش حماس در فهرست تحریم های جدید را در اولویت خود قرار می دهد.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از اسپوتنیک، ژانت یلن وزیر خزانه داری آمریکا روز پنج شنبه خطاب به قانونگذاران کنگره گفت که حماس به عنوان یکی از اهداف دولت آمریکا برای برنامه های تحریم ضد تروریسم معین شده است و ما تحریم حماس و حامیان آن را در اولویت قرار می دهیم.
یلن در ادامه اضافه کرد که دولت آمریکا شمار زیادی از افراد و نهادهای وابسته به حماس در سرتاسر جهان را هدف (تحریم ها) قرار داده ایم و اینکه آنها شامل گروهی از مؤسسات خیریه در سراسر جهان می شوند که تحت سازوکارهای جمع آوری یاری های اقتصادی فعالیت نموده اند.
این مقام وزارت خزانه داری ایالات متحده در ادامه ادعاهایش اضافه کرد که ما همچنین با حوزه های حاکمیتی که نسبت به (اقدامات) حماس آسیب پذیر هستند، بطور تنگاتنگی همکاری نموده ایم. ما برای بهبود تدابیر ضد پولشویی و مقابله با شبکه های تأمین کننده تروریسم با آنها همکاری نموده ایم.
منبع: خبرگزاری دانشجو